Diverse anlæg

Martin N Bonde og Co. Aps

Autoriseret el-installatør og -ingeniør i Skjern

Martin N. Bonde og Co. Aps v/ Ole H. Thomsen i Skjern - Tlf: 97 35 11 88 / 40 35 34 88

Diverse anlæg

Med mange års erfaring i både det private og erhverv tilbyder vi opsætning/montering og installering af flere typer af anlæg.


Ventilationsanlæg

For at undgå fugt og svamp i bygninger, kan det være en god idé at installere et ventilationsanlæg. Med de nye ventilationsanlæg kan man også planlægge ventilationen i forhold til årstiderne, tidspunktet på døgnet, hvis man nu får mange gæster eller måske skal væk på ferie. Et korrekt opsat ventilationsanlæg kan give en behagelig og stille cirkulerende luft i huset, der effektivt holder luftfugtigheden på det rette plan og samtidig kan give store besparelser på opvarmningen, fordi ventilationsanlæget også kan fungere som en slags varmepumpe.


Køleanlæg

Køleanlæg findes i forskellige størrelsesomfang, alt efter om det er i private eller virksomheds-sammenhænge. I virksomhedsammenhænge kan det dreje sig om større køleanlæg til store maskiner på fx fabrikker, slagtere, købmænd, bagere, værtshuse og kiosker, hvorimod det i private situationer ofte handler om køle-/fryseskabe.

Ligesom man som privatperson ikke må arbejde med langt de fleste el-installationer, så er kølemiddel også noget der kræver autorisation for at man må håndtere. Vores køletekniker varetager tilsyn med køleanlæg, både med hensyn til service og reparation. Kølemidler er  miljøskadelige stoffer, og det kræver som før skrevet autorisation at arbejde med.

Tavleanlæg

Firmaet har stor erfaring med service på både større og mindre tavleanlæg i diverse fabrikater.

Man lægger inde med et stort lager af reservedele til diverse tavleanlæg.


Fakta

Er du gør-det-selv typen, så tilbyder vi også samarbejds-projekter, hvor du laver dele af arbejdet selv og på den måde kan spare penge på projektet.


Ring og hør nærmere.


Kontakt

Søger du et tilbud?

Du kan enten ringe til os eller skrive en mail med spørgsmål om priser på hvidevarer eller installationer.