El-installationer

Martin N Bonde og Co. Aps

Autoriseret el-installatør og -ingeniør i Skjern

Martin N. Bonde og Co. Aps v/ Ole H. Thomsen i Skjern - Tlf: 97 35 11 88 / 40 35 34 88

El-installationer

Har du lige arvet et hus eller købt et nyt, så kan det under alle omstændigheder være en god idé at få tjekke installationerne.

En el-installatør kan lave et el-tjek på huset og gå kontakter og ledninger igennem for at kontrollere sikkerhed og brandfare. I gamle huse er der ofte brugt en ikke længere tilladt type af ledninger eller stikkontakter, og det er ikke altid ufarligt bare at bruge dem.


EDB- og telefoniske installationer

Firmaet har store erfaringer indenfor EDB-installationer, såvel etablering som udvidelse af allerede eksisterende anlæg. Hvad angår telefoniske installationer er der blevet lavet mange omlægninger af fastnet-telefoni til IP-telefoni.


Hverdagens små problemer

Udover at tjekke ledningsnettet, så kan hverdagens små problemer også ordnes. Elektrikeren kigger gerne på div. generelle strømproblemer både i forhold til lamper og maskiner, eller hvis der skal skiftes elektroniske apparater ud indendørs eller udendørs.

Vidste du?

Vidste du at vi har døgnvagt?

Hvis du oplever strømsvigt eller anden form for nødsituation i løbet af aften- og nattetimerne så er vores telefon åben for opkald.


Se mere under fanen "Kontakt".


Kontakt

Søger du et tilbud?

Du kan enten ringe til os eller skrive en mail med spørgsmål om priser på hvidevarer eller installationer.