Hårde hvidevarer

Martin N Bonde og Co. Aps

Autoriseret el-installatør og -ingeniør i Skjern

Martin N. Bonde og Co. Aps v/ Ole H. Thomsen i Skjern - Tlf: 97 35 11 88 / 40 35 34 88

Hårde hvidevarer

Er vaskemaskinen stået helt af eller driller tørretumbleren? Små skavanker i maskinerne kan oftes løses uden store problemer og klares med et par reservedele. Hvis I er blevet træt af den gamle, så kan vi helt sikkert også hjælpe jer med at finde en ny vaskemaskine til en god pris.

Vi forhandler flere populære mærker og modeller indenfor bl.a. vaskemaskiner, tørretumblere, køleskabe og frysere, opvaskere, samt andet køkkenudstyr fx emhætter.

Desuden tilbyder vi service på alle installerede maskiner, så ring og aftal tid.


Vi har ikke en udstilling med hvidevarer, men vi har et stort lager med både hårde hvidevarer og reservedele til aktuelle og særdeles også til gamle og udgåede modeller.


Sparetider?

Er du studerende eller lige flyttet hjemmefra? Vil familien gerne spare lidt eller har I ikke  lyst til at betale så mange penge for en ny maskine? Så har vi også salg af brugte maskiner, alle med garanti. Maskinerne er blevet repareret og ellers i fin stand, så de fungerer  som nye, men til en billigere pris. Vi har næsten altid brugte vaskemaskiner, køleskabe, tørretumblere og opvaskemaskiner på lager - klar til at blive leveret!

Hvis du/I er interesseret i et tilbud på en billig, brugt hvidevare så ring.


Vidste du?

Når du fx køber et nyt køleskab eller vaskemaskine så kan vi bortskaffe dine gamle maskiner på en miljømæssig forsvarlig måde, så du slipper  for besværret.


Ring for at høre nærmere.


Kontakt

Søger du et tilbud?

Du kan enten ringe til os eller skrive en mail med spørgsmål om priser på hvidevarer eller installationer.